Velkommen til Insidenorway sine nettsider. Bransjeforeningen møbel+interiør i Norsk Industri eier og presenterer utstillingskonseptet Insidenorway som siden 2005 har arrangert ca 50 utstillinger for å promotere norsk møbel- og interiørdesign i inn- og utland.

Velkommen til Insidenorway sine nettsider som har til hensikt å orientere møbel- og interiørprodusenter, leverandører/forhandlere, presse og publikum, til å følge med på utstillinger under konseptnavnet Insidenorway.

Utstillingskonseptet Insidenorway eies av bransjeforeningen møbel+interiør i Norsk Industri, og støttes i mange tilfeller økonomisk av den norske ambassaden og innovasjon Norge. Møbel+interiør har som oppgave å informere om hva som designes, produseres og selges av norske interiørprodukter i inn- og utland, og et av målene er bl.a. å styrke norsk omdømme i utlandet gjennom norsk møbel- og interiørdesign. Dette gjøres bl.a. gjennom Insidenorway, som via egenproduserte messedeltagelser eller utstillinger i inn- og utland samler norske møbel- og interiørprodusenter og produkter, samt bistår interesserte produsenter med eksportetablering i aktuelle internationale markeder.

Insidenorway har siden 2005 gjennomført nesten 50 felles norsk-paviljonger på messer eller andre utstillinger, hvorav flertallet i utlandet - herav på møbelmesser i; Tokyo, Køln, Berlin, Wien, Stockholm, København, Helsinki, Shanghai, New York, Toronto, Milano, og i 2013 for første gang også i Los Angeles.

På nettsiden vil det under Prosjekter og utstillinger fortløpende bli lagt ut informasjon og foto fra utstillingsprosjektene i inn- og utland, Under fanen Produsenter og produkter presenterer vi de siste aktuelle nyhetene fra medlemsbedriftene. Her vil man også finne lenker til alle medlemsbedriftene i Norsk Industri, møbel+interiør og Møbelrådet, med aktuell produsent- og kontaktinformasjon. På denne siden ligger også søkemotoren; Kategorier, som kan benyttes av alle i jakt på enkeltstående produkter. For medlemsbedrifter vil Medlemssider være tilgjengelige med bla tilgang til markedsbiblioteket. Under fanen Presse legger vi ut pressemateriell, nedlastbare bilder og tekster fra de forskjellige prosjektene Insidenorway arbeider med.

I tillegg vil man finne Insidenorway Collection - etablert av møbel+interiør, en serie av juryutvalgte norske møbler fra de siste 50 år, som viser et utvalg av det ypperste innen norsk design i et historisk perspektiv. Insidenorway Collection innbefatter både produkter som er i produksjon og produkter som av ulike grunner ikke lengre produseres.

Se også Bloggen for mer upretensiøs oppdatering av små og store begivenheter i designområdet.

Velkommen!

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør