Mangfold og skreddersøm

Brunstad as

Brunstad skaper kvalitetsmøbler og er ikke kjent for å velge snarveiene. Møbelet er bygget for å holde seg vakkert i mange, mange år og bedriftens sterke ønske er at du skal få ditt nye møbel akkurat som du vil.


For å gjøre dette mulig er bedriftens visjon: La oss lage kundens drømmemøbel! Visjonen er et mål å strekke seg etter, men stiller også krav.

Mangfold:
Brunstad må ha en omfattende møbelkolleksjon med stor bredde i uttrykk og design. Brunstad utvikler og produserer møbler som gir rom for individuelle valg.
 
Fokus på solid håndverk, riktige møbelstoff og design er videreført fra gründeren, Hjalmar Brunstad,og fornyet i takt med utviklingen. Møblene fra Brunstad skal være komfortable, ha tiltalende design, riktige materialer og tekstil - og tåle å bli brukt.
 
Design:
Brunstad stiller høye krav til god design og funksjonalitet. Møblene er designet av stilsikre designere; Helge Taraldsen og Arild Alnes, MNIL.
 
Skreddersøm:
Hvert møbel er kundemerket og unikt for den som skal ha det i sitt hjem. Alle produkter som forlater fabrikken er et skreddersydd møbel, laget av noen av Norges beste møbelhåndverkere.

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør