Smart oppbevaring

ELFA

Framgangsrike pionerer har alle noe til felles; engasjement, hardt arbeid og stor erfaring. Historien om Elfa er basert på dette.

Den svenske ingeniøren Arne Lydmar etablerte virksomheten på slutten av 1940-tallet. Selskapet har utviklet seg og blomstret, og er i dag markedsledende innen sin bransje.
Selskapets visjon er fortsatt enkel; å skape bedre plass gjennom personlige og smarte oppbevaringsløsninger. Det begynte med en enkel opphengsløsning og er i dag utviklet til helhetlige systemer for oppbevaring og lagring i forskjellige miljøer i huset.
Med over 60 års erfaring tilbyr Elfa smart, praktisk og funksjonell design og utvikler nye produkter og konsepter i tre kategorier: hyllesystem, kurvsystem og måltilpassede skyvedører. Alle de tre løsningene kan kombineres og tilpasses for optimal oppbevaring og personlig tilpasning.
Elfa International AB er moderselskap i Elfa konsernet, som består av 5 fabrikker og mer en 9 salgsselskaper i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrike, Tyskland og Polen. Konsernet har 4 varemerker; elfa, Sparring, Lumi og Kirena.
Siden etableringen i 1947 og har selskapet utviklet seg til en verdensledende leverandør
Salg skjer hovedsakelig gjennom større detaljhandler kjeder, og varehus innenfor møbel-, byggevare - og annen faghandel i omkring 25 land. Noe via egne selskap


 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør