Fra norsk gullalder

Fjordfiesta

FJORDFIESTA FURNITURE Med det mål å administrere, utvikle og bære videre den skandinaviske designarven, grunnla arkitekt Pål Lunder FJORDFIESTA FURNITURE i 2001. Med sterke bånd til Skandinavisk Design og det 21. århundrets etiske og miljømessige verdier, er FJORDFIESTAs intensjon å skape møbler som vil vare i generasjoner. Møbler leveres til offentlige og private kunder.

FJORDFIESTA FURNITURE relanserte i 2001 den tidløse stolserien «Scandia», designet av Hans Brattrud i 1959.

I dag står Scandia som et norsk designikon fra en periode da skandinavisk design og møbelprodukter erobret verden. Gjennom å samarbeide med designere fra ulike epoker gjenspeiler FJORDFIESTA en tro på Skandinavisk design; både klassisk og nåtidig. Å finne essensen av i dag er like viktig for selskapet som å erkjenne arven fra generasjonene foran.


Møblene produseres og utformes med bakgrunn i firmaets tre grunnverdier: pålitelig, langsiktig og miljøvennlig. Selskapet er overbevist om at tidløs design gagner miljøet. For å sikre høy kvalitet på produktene og gode arbeidsforhold til sine ansatte, produserer fjordfiesta alle sine møbler i Skandinavia.

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør