Fra radiokabinetter til møbelkjøkken

Huseby AS

Som en av landets største kjøkkenprodusenter har 70 års historie omfattet mye mer enn kjøkken siden A. Huseby & Sønn ble etablert i Våle i Vestfold. I tillegg til et utvalg tremøbler var radio- og TV-kabinetter for Tandberg radiofabrikk tidlig en viktig del av produksjonen.

Produktutvikling sto fra første stund sentralt i bedriftens filosofi, og i 1974 kom det første Huseby møbelkjøkkenet på markedet. Det betyr at Huseby har over 40 års erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon for fornøyde kjøkkenkunder.
Selskapet er en av Norges største kjøkkenprodusenter. På 20 000 kvm produseres det kvalitetskjøkken av dyktige medarbeidere med kjærlighet til faget.

Med lange håndverkstradisjoner, dyktige håndverkere og en fleksibel maskinpark skal selskapet være i stand til å imøtekomme de fleste individuelle ønsker.

Huseby er en av de få produsentene i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger etter kunders ønske og rommenes beskaffenhet. For å understreke sin ambisjon om å sikre kundene kjøkkenglede i årevis, gir selskapet 30 års garanti på fabrikasjonsfeil – sånn for sikkerhets skyld!

Alle Husebys kjøkkenmodeller har skrog i ekte trefinér, forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke og hindre at vann og søl trenger inn i materialet. Skuffer lages i heltre, oljet bøk og mekanismer og beslag er slik det forventes av dagens kjøkken – i dag; selvinntrekk og demping. Alle skap leveres selvfølgelig også med dørdempere. I morgen er løsningene andre og Huseby leveres med dem.

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør