Møbler for fleksible arbeidsplasser

Svenheim Møbelindustri

Det unike blir lagt merke til. God design er derfor viktig for Svenheim og bedriftens kunder. Selskapet ønsker å ta menneskers behov og ønsker på alvor og har derfor utviklet FLEXIBLE WORKSPACES som selve kjernen i sin identitet. Både i produkt og i arbeidsform.

Svenheim leverer fleksible løsninger til bord, møtebord og oppbevaringsmøbler til store og små prosjekter.
For oss gir. Et moderne formspråk og en solid konstruksjon som er skapt for fremtidens kontor. Svenheim har utviklet konstruksjonsteknikker som skal møte morgendagens krav til funksjonalitet og et fleksibelt design som gir nye og spennende løsninger.
Med fleksible løsninger er det kort vei fra idé til installert produkt hos kunden. Alle materialer og overflater er tilgjengelige, så lenge råvarene kan skaffes til veie. 'Ingen begrensninger' er bedriftens credo. Ved å satse på kundeveiledere med bred og mangeårig erfaring med kontormøbler, er kundene sikret den faglige tyngden som behøves i ethvert prosjekt.
Dette gjenspeiler seg også i kontormøbelseriene;  enten det gjelder Optima, Xena, Tellus eller Titan som alle gir en rekke valgmuligheter og kombinasjoner.
Svenheim disponerer et stort og svært moderne produksjonsanlegg i Litauen


 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør