Design med tilleggsverdier

VAD AS

I fem generasjoner har Vad-familien vært aktiv innen håndverk og møbelproduksjon. I dag er målsetningen å tilby møbler med Value Added Design til sine kunder.

Gjennom VAD tilbys gode, funksjonelle og elegante møbleringsløsninger til våre kunder. Oftest starter dette i tett samarbeid med anerkjente designere, der vi tar ansvar for heler verdikjeden frem til leverte produkter. Utgangspunktet er sitteløsninger med naturlig tilhørende produkter.

VAD har hovedkontor og produksjon i Stordal på Sunnmøre. Vi produserer og leverer produkter hovedsakelig til kontraktsmarkedet og da spesielt innen miljømøbler, helse- og institusjon, samt skip og offsh

VAD tilbyr gode, funksjonelle og elegante møbleringsløsninger. I fem generasjoner har Vad-familien vært aktiv innen håndverk og møbelproduksjon. I dag er målsetningen å tilby møbler med Value Added Design.

Siden oppstarten i år 2000 har VAD blitt en etablert leverandør innen det skandinaviske møbel markedet, og da spesielt innen miljømøbler, helse- og institusjon, samt skip og offshore. VAD bidrar med gode, funksjonelle og elegante møbleringsløsninger, som omfatter forskjellige sitteløsninger med naturlig tilhørende produkter. I tillegg til å tilby en standard kolleksjon, lager bedriften spesialtilpassede løsninger.

Med base i Stordal på Sunnmøre samarbeider vi med flere uavhengige designer for å hente frem nye, innovative og funksjonelle løsninger.

.

 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør