Aktiv sitting!

VARIER Furniture AS

Varier er et norsk møbelmerke som selger stoler med konseptet «Active Sitting» som grunnleggende filosofi. Med stoler fra kjente designere som Peter Opsvik, Olav Eldøy og Thomas Pedersen har Varier blitt et internasjonalt anerkjent merke. Mer enn 90% av Varier sine stoler havner i markeder utenfor Norge.

Livet er blitt et sitte-Marathon. Vi sitter i transport, på kontoret, på sofaen, foran tv’en og rundt spisebordet. Dagens kontorarbeidere tilbringer alt for mange timer sittende statisk hver dag. Dette kan lede til flere helseskadelige effekter. Alle Varier stoler er ergonomiske og promoterer bevegelse. Man sitter i en stilling som ikke belaster ryggen og trener kjernemuskulaturen. De naturlige bevegelsene hjelper blodet å sirkulere i kroppen. Økt blodsirkulasjon bidrar til å levere oksygen til hjernen og man er klarere og mer våken mens man jobber.

Man behøver ikke gjøre noe så drastisk som å endre hele arbeidsdagen for å unngå de helseskadelige effektene av å sitte statisk. Man kan heller bare bytte stol fra en «statisk stol» til en som promoterer en aktiv sittestilling. Stolene vipper, snurrer 360 grader og kan låses i hvilken posisjon man ønsker.

Varier tilbyr stoler i tre forskjellig kategorier: Relax, Prevent & Relieve. Kolleksjonen inneholder lounge stoler, recliner stoler, spisestoler, barstoler & kontorstoler.

For å lære mer om Active Sitting: se video:

 

 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør