Designmøbler som er skapt for å vare

Vestre AS

Vestre AS utvikler og produserer designmøbler for offentlige og private utemiljøer. Den bevisste tilnærmingen til design, kvalitet og miljø har resultert i mange utmerkelser og gledet mennesker i generasjoner.

I 1947 startet Johs. Vestre bedriften i Haugesund som skulle bli ledende på leke- og parkutstyr i Norge. Nyskapning og funksjonelle løsninger – brakt sammen med krav til beste kvalitet og utførelse – har dannet grunnlaget for en bærekraftig bedrift som i dag samarbeider med en lang rekke anerkjente industri- og møbeldesignere.  Designmøbler fra Vestre karakteriseres av gjennomtenkt og brukervennlig design, sittekomfort og høy kvalitet:
- Vår designfilosofi skal følge møblene hele veien fra idé til produksjon, kvalitetskontroll og ut i samfunnet, sier Jan Christian Vestre, daglig leder i Vestre AS. Han viser til at utvikling og produksjon av designmøblene styres av strenge krav til alle produksjonsledd, som er definert i bedriftens retningslinjer og Vestre Quality Programme™.
Vestre er en norsk, familieeid bedrift med hovedkontor i Oslo og med hovedproduksjon på Jæren og i Värmland i Sverige. Snøhetta Arkitekter har tegnet Vestres nye fabrikk i Torsby i Sverige som åpnes sommeren 2013. Vestre er ledende leverandør av utemøbler i Norge og eksporterer til Norden og en rekke land i Nord-Europa.

Vestre på sosiale medier;

facebook.com/vestrefurniture
twitter.com/vestrefurniture
flickr.com/photos/vestrefurniture
vimeo.com/vestre

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør