I den gode søvns tjeneste

Wonderland

Wonderland er en av Skandinavias ledende aktører innen senger og madrasser. Høy kvalitet på valg av materialer har alltid vært et sentralt område i bedriftens produktutvikling.

Wonderlands historie går tillbake til 1969, da bedriften Westnofa etablerte seg på Åndalsnes.  Siden den gang har bedriften arbeidet målrettet med løsninger som skal gjøre din søvnkvalitet vedre. Den ser det som sin oppgave å gi deg den søvn og hvile som kroppen trenger for å kunne leve et aktivt liv.

I dag er Wonderland en av Skandinavias ledende aktører innenfor senger og madrasser. Fabrikken ligger naturskjønt ved en av Vestlandets mange fjorder, i et landskap som utstråler ro, skjønnhet og harmoni. Finnes det noen bedre måte å bli inspirert til å lage senger for en fredfull, behagelig og harmonisk søvn på?

Wonderland jobber stadig med å utvikle kvalitetsprodukter som kan passes til unike menneske. Bedriften jobber stadig med å være lydhør overfor kundenes behov og ønsker, for å kunne tilby en tilfredstillende og problemfri søvn.

 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør