Der møbelmoten skapes

Jensen Prestige

Fire norske møbel- og interiørbedrifter er representert når den store internasjonale møbelmessen åpner i Milano i uken som kommer. Salone de Mobile i den italienske motemetropolen er regnet for å være det viktigste stedet å presentere nyheter og ny design. Her samles designere, produsenter og presse fra hele verden. De fire norske bedriftene inngår i den norske fellesmønstringen – INSIDENORWAY. Tre av bedriftene er førstereis og bruker muligheten til å åpne nye eksportmarkeder. - Milano er den sentrale messen for interiørdesign. Nærmere tre hundre tusen mennesker besøker i løpet av noen dager i april, forteller bransjesjef Egil Sundet i Norsk Industri møbel+interiør. - Det er her man viser det beste og det er her trender og mote på interiørfeltet utvikles.

Det er med optimisme i bagasjen de fire bedriftene tar plass på dete enorme torget som messen i Milano er. For første gang siden finanskrisen er det grunn til å se optimistisk på eksportmulighetene og en begynnende friskmelding av flere markeder.

De fire bedriftene som deltar under INSIDENORWAYs fellesstand i år er Hilding Anders Norway (Jensen madrasser), VAD, Scan Sørlie og Mandal Veveri. Tre av bedriftene deltar i Milano for frste gang, Mandal Veveri har deltatt på felesstanden tidligere. 

Milano regnes som den viktigste internasjonale messen. Hit kommer presse, innkjøpere, designere og produsenter fra hele verden for å oppleve nyheter og trender i endring. Årets messe inluderer også belysning; Euroluce er messen for verdens viktigste belysningsprodusenter - norsk innslag er Northern Lighting    

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør