Insidenorway har deltatt på ICFF i New York for 8 gang

16.-19. mai gjennomførte Insidenorway nok en gang vellykket deltagelse på møbel- og interiørmessen ICFF på Manhatten i New York. Insidenorway er etterhvert å regne som en suksessfull gjenganger på ICFF med sine 7 tidligere deltagelser i regi av Norsk Industri møbel+interiør og solide norske bedriftsutstillere. Årets norske utstillere: VAD, Figgjo, Røros Tweed og Mandal Veveri, ble tatt godt i mot av messens besøkende og det var stor interesse for de norske produktene, og en merkbar økende (!) interesse for "det norske" generelt.

Årets norske stand på ICFF var på 75m2 og Norgesprofilen fra Innovasjon Norge var designet av Ståle Hevrøy/Bly. Offisiell åpning av standen ble foretatt av Norges Generalkonsul i New York, Elin Bergithe Rognlie.

Utstillingskonseptet Insidenorway eies av Norsk Industri møbel+interiør, og den norske standen på ICFF er et samarbeidsprosjekt med Innovasjon Norge og det norske Generalkonsulatet, begge i New York. Prosjektet blir ledet fra Norsk Industri møbel+interiør av Helene Jellestad, i samarbeid med Antonyo Raposo, fra Innovasjon Norge/New York.

Insidenorway-prosjektet er først og fremst et eksporttiltak som har til hensikt å støtte eksportsatsingene til bransjeforeningens medlemsbedrifter, øke eksporten av norske møbel- og interiørprodukter, i tillegg til å bygge norsk omdømme gjennom norske møbel- og interiørprodukter. Insidenorway har i regi av Norsk Industri møbel+interiør, gjennomført et 60-talls felles utstillinger- og messestands i utlandet.

International Contemporary Furniture Fair/ICFF

International Contemporary Furniture Fair - eller ICFF, er en liten fagmesse sentralt plassert på Manhatten, som regnes som en av de viktigste møbel- og interiørmessene på den amerikanske østkysten. Messen hadde i 2015 ca 15.300 m2 utstillingsareal fordelt på 1 hall og rommet over 700 utstillere fra mer enn 30 land. ICFF presenterer varer innen 11 ulike interiørkategorier inklusiv; kjøkken, bad, materialer og tekstiler, og er først og fremst besøkt av arkitekter, interiørarkitekter, innkjøpere, forhandlere, produsenter, journalister og bloggere. Messen informerer om at den benyttes av besøkende både fra kontrakt- og pårivatmarkedet, og er bla godt besøk av bla innkjøpere til hotell og restauranter. Messen er også åpen for publikum de siste to dagene.

Insidenorway på ICFF i  2016

Arbeidet med planlegging av Insidenorway-deltagelse på ICFF i 2016 har allerede startet og flere bedrifter har allerede meldt sin interesse. For bedrifter som ønsker informasjon om den norske standen på ICFF neste år, vennligst kontakt Helene Jellestad.

Foto: GKNY

 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør