Insidenorway klar for deltagelse på ICFF i New York City i 2016

De norske produsentene Northern Lighting, VAD og Ope stiller som norske utstillere på Insidenorway på ICFF i New York City 14.-17. mai.

ICFF/INTERNATIONAL CONTEMOPRARY FURNITURE FAIR

Bransjeforeningen møbel+interiør i Norsk Industri arrangerer for 9. året på rad den norske fellesstanden Insidenorway på ICFF i New York. Møbel- og interiørmessen ICFF/International Contemporary Furniture Fair holder til i Javits Center sentralt beliggende på Manhatten, og betraktes i New York som den ledende Nord Amerikanske varemessen for både High-End kontrakt og hjemmemarked. ICFF presenterer årlig de siste nyhetene innen produktkategoriene: møbel, belysning, tepper, gulv, tekstil, tapet, tilbehør, kjøkken og bad, fra mer enn 700 utstillere fra mer enn 30 land over hele verden. Messen forventer mer enn 32.000 besøkende i løpet av de fire messedagene, bestående av arkitekter, interiørarkitekter, prosjektutviklere, forhandlere og produsenter fra ledende internasjonale selskap. Messen er i første omgang beregnet på profesjonelle besøkende, men åpner også dørene for øvrig publikum på messens siste åpningsdag (som i år faller på 17. mai). For mer info om ICFF besøk lenken: icff.com. Adressen til Javits Center på Manhatten er: 655 W 34th.

INSIDENORWAY: NORTHERN LIGHTING, VAD OG OPE

Insidenorway er i år representert på ICFF med tre norske bedriftsutstillere: Northern Lighting, VAD og Ope. Størrelsen på standen er ca 50 m2 og har adresse: 926. Blant de tre norske utstillerne er VAD gjenganger etter flere års tidligere deltagelse på Insidenorway/ICFF, mens Northern Lighting og Ope stiller i år som førstegangsdeltagere. 


Velkommen til å besøke Insidenorway på ICFF 14.-17. mai.

 

 

 

 

 

 

 


VAD produserer møbler både for kontrakt- og privatmarkedet, og på Insidenorway/ICFF stiller de ut bla stolene ON - som er designet av den finske designeren Tapio Antilla, og den norske stolen/klassikeren Convair fra 1972, som er designet av Oddmund Vad.

 


Northern Lighting utvikler nye produkter i samarbeid med unge designere fra hele verden. Et resultat av dette er bla bordlampen Buddy som er designet av Mads Sætter-Lassen - vinner av Northern Lighting’s Student Design Award i 2015. Buddy stilles ut på Insidenorway/ICFF sammen med bla den norske klassikeren Birdy fra 1952 designet av Birger Dahl, blant flere øvrige modeller.

 


Ope introduserer på Insidenorway/ICFF et dynamisk møbel-modulsystem som er utviklet for å kunne endres - bygges på og bygges om, ved ønske/behov. Designere er Lars Urheim og Eirik Helgesen, som også er grunnleggerne av Ope. Møbel-modulsystemet er designet i Scandinavia men produseres i U.S. for å minimalisere miljøpåvirkning.

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør