Insidenorway klar for ny møbel- og interiørutstilling på ICFF i New York for 7. gang

2014 blir et spesielt år for Insidenorway sin 7. deltagelse på ICFF i New York. I år stiller bransjeforeningen møbel+interiør med større stand og utvidet utstillingstilbud som i tillegg til kommersielle produkter fra deltagerbedrifter, prototyper fra unge designere, også innbefatter en kulturell del i form av norske ikoniske møbel- og interørprodukter.

(Foto over) Besøkende ser på produkter fra Sundays på Insidenorway/ICFF i 2012 

Møbel- og interiørmessen ICFF arrangeres i New York 17.-20. mai og inngår i New York Designfestival.

ICFF ligger sentralt plassert på Manhatten og regnes som en av de viktigste møbel- og designmessene på den amerikanske østkysten. De fire dagene messen varer presenterer den ca 500 utstillere fra mer enn 30 land innen 11 ulike interiørkategorier (inkl. kjøkken, bad, materialer og tekstiler). Messen besøkes først og fremst av arkitekter, interiørarkitekter og innkjøpere, men er også åpen for publikum de siste to dagene. I 2014 har messen spesielt fokus på tekstil som tema.

Insidenorway deltar på ICFF i 2014 for 7. gang, og i tillegg til utstilling av kommersielle produkter fra deltagerbedriftene og prototyper fra unge designere, blir standen i år utvidet til også å inneholde en kulturell bit i form av norske ikoniske møbel- og interørprodukter. Ikonene er opprinnelig produsert av de øvrige deltagerbedriftene som slik sett også får markedsført noe av bedriftenes historiske verdig. Ved å presentere prototyper av unge designere - kuratert av Paul Makovsky (redaktør i Metropolitan), kommersielle produkter og klassiske ikoner under ett, blir det laget en helhetlig tidsakse som er med å fremme Norge som designnasjon med designtradisjoner. Fuglen er ansvarlig for leveranse av de ikoniske møbel- og interiørproduktene, og er også ansvalig for leveranse av årets standutforming.

Vi ser frem til vår deltagelse med Insidenorway på ICFF i 2014 og ønsker alle hjertelig velkomne innom standen.

 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør