Sesongstart


Hyttemessen på Exporama er startskuddet for hyttesesongen for mange. Sommerhyttene skal klargjøres og fjellhyttene skal skifte ham etter påskens siste skitur. Norsk Industri møbel+interiør er representert når messen åpner den 24. april. Møbel+interiør og tidligere Møbelrådet har deltatt på messen, sammen med medlemsbedrifter, i en årrekke. På årets fellestand vil Lom Møbler, Grindberg Trevarefabrik og Krogenæs være representert sammen med en avdeling der vi viser produkter fra en rekke andre møbel- og interiørbedrifter. Ullpledd, lamper, stoler og glass og porselen, hyttefolket skal få inspirasjon til interiørene. Hyttelivet er ikke bare naturopplevelser og vedhugst - det er også lange måltider, god søvn, stillhet og samvær med familie og venner.

Hytteinteriørene er ikke lenger hva de var. Den tiden er over da man tok det utrangerte med til hytta for å gi det et evig liv. Nå skal hytte livet være komfortabelt og gi lading for batteriene gjennom helger og ferier.

Den som skal handle møbler og interiørprodukter har bredt utvalg under messen. Flere større møbelhandlere har plass i hallene og ved siden av bedriftene på Møbel+Interiørs fellesstand kan vi anbefale en tur til Kistefos Møbler.

Hyttemessen på Hellerudsletta åpner den 24. - 27. april.

Du finner oss på stand nr. 240.

Åpningstider: torsdag og fredag 1200-2000, lørdag 1000-1800, søndag 1000-1700

 

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør