Storsatsing: Arena Møbel/interiør

Arena Møbel/interiør har en visjon om å tredoble norsk eksport av møbel og interiørprodukter gjennom en rekke tiltak som skal bidra til et kompetanseløft, økt samarbeid og en rekke konkrete prosjekterer.

I første omgang er dette et treårig prosjekt som skal bidra til å styrke konkurranseevnen for norsk møbel- og interiørindustri.   - Vi er veldig glad for at prosjektet nå er startet, sier bransjesjef Egil Sundet i Norsk Industri møbel+interiør. - Jeg tror dette vil bety et løft for bransjen, og vil være knutepunkt for oppstart av en rekke FoU prosjekter i møbel- og interiørindustrien.

Bak Arena Møbel/interiør står 11 viktige norske møbel- og interiørbedrifter. Disse er Brunstad, Ekornes, Fora Form, Hilding Anders Norge (Jensen), Jøtul, Northern Lighting, Scandinavian Business Seating, Slettvoll, Svenheim, Varier og Wonderland.

Den 1. september tiltrer prosjektleder Oddbjørn Hatløy, og med dette er Arena Møbel/interiør klar til å starte opp med fullt trykk. - Jeg ser fram imot utfordringer og igjen jobbe sammen med kollegaer i møbel- og interiørbranjsen, sier Oddbjørn Hatløy.


Oddbjørn Hatløy

- Vi er veldig glad for å ha fått Oddbjørn med på laget, sier Jon-Erlend Alstad, som er styreleder i Arena Møbel/interiør og til daglig adm. direktør i Ekornes Beds as.

Hatløy kommer fra stillingen som fung. daglig leder i Isolaft AS, et selskap i Flakk-Holding, hvor han har vært i 3-4 år. Før dette var han seks år i Hjellegjerde ASA som Corporate Brand Manager og sist som Marketing manager, og tidligere i Bates Gruppen AS i Oslo. Oddbjørn Hatløy er utdannet fra Norges Markedshøyskole som Diplommarkedsfører. Han er 41 år, gift og har tre barn, og bosatt i Ålesund.

  • Del

InsideNorway-prosjektet drives av Norsk Industri, møbel+interiør